Η καλύτερη επιλογή είναι η Βασίλισσα για ΜπάρλοουΝο1 εταιρεία οπαδικού ρουχισμού στην Ελλαδα Original ultras clothes...ΚΛΙΚ εδώ για να την επισκεφθείτε !


Η Βασίλισσα που τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει επίπεδο αγωνιστικά και διοικητικά, αποτελεί προορισμό για παίκτες παγκόσμιου βελινεκούς, όπως ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και παλιότερα ο Μενσά Μπονσού, ο Χέρστον και ο Καρλ Ίνγκλις. 

Επομένως στα μάτια του Κέλσι Μπάρλοου αποτελεί έναν εξαιρετικό προορισμό που θα ανεβάσει κατακόρυφα την καριέρα του και θα τον βοηθήσει να αγωνιστεί σε κορυφαίο Ευρωπαϊκό επίπεδο καθώς το Eurocup περιμένει με "ανοικτές αγκάλες" την ΑΕΚ του χρόνου !

Ο Αμερικανός που διακρίνεται φέτος στο πρωτάθλημα της Basket League και βρίσκεται ταυτόχρονα στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ θέλει να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του καθώς σιγά σιγά τα χρόνια περνάνε.Η Βασίλισσα είναι εμφανές πως "πονάει" στην θέση "3" που αγωνίζεται ο Μπάρλοου, συνεπώς με μια σειρά καλών εμφανίσεων μπορεί να κλειδώσει και την θέση του βασικού small forward καθώς φέτος εναλλάσονται Βασιλειάδης και Νιούλεϊ που είναι δανεικός.

Μια πιθανή μετακόμιση του Μπάρλοου στους "αιωνίους" πιθανώς θα τον παραγγόνιζε αγωνιστικά καθώς, κακά τα ψέματα το επίπεδο εκεί απαιτεί μεγάλη Ευρωπαϊκή εμπειρία την οποία ακόμα δεν διαθέτει.

Η ΑΕΚ ακόμα δεν έχει κάνει καμία επαφή με τον παίκτη είναι όμως δεδομένο πως τον έχει ψηλά στους στόχους της ενόψει καλοκαιριού !

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment